Bestuur 2017-18

Tot
30 jul. 2017 12:35:00

Bestuur 2017-18

Deel jij onze kerndoelen en wil je evenementen organiseren die honderden jongeren inspireren, activeren en transformeren? Meld je dan aan voor een bestuursfunctie!

Wat wij bieden:

• Organiseren is zowel een vak als een kunst. Wij leren jou een idee om te toveren tot een succesvol evenement;
  • Een diploma is niet langer genoeg om werkgevers te charmeren. Wij bieden jou een kans te laten zien dat je ambitieus, ondernemend en sociaal bent, waarbij je tevens waardevolle bestuurservaring opdoet;
  • Als een Islam-geïnspireerde, Rotterdamse studentenvereniging willen we onze leden, de universiteit en de stad trots maken en dienen. Wij voorzien jou van de middelen, zodat jij de schoonheid en genade waartoe ons geloof ons inspireert kan tonen.

Wat wij vragen:

• Je bent een Erasmusstudent;
  • Je hebt jouw propedeuse behaald;
  • Je bent bereid om wekelijks 2 uur te vergaderen en daarnaast je 4 tot 6 uur in te zetten voor IQRA;
  • Je deelt onze kerndoelen, ambities en wil met ons laten zien dat studenten heel veel kunnen en durven!

Onze sollicitatieprocedure

“Een wat? Een procedure?” Ja, we weten ’t, wij houden er ook niet van. Hebben we gelukkig ook niet zoveel. Maar aangezien nieuwe bestuursleden werven best wel heul erg superbelangrijk is, hebben we toch een manier bedacht om dit écht goed te doen. Komt ‘ie:

1. Solliciteer

Vul het sollicitatieformulier in: http://tinyurl.com/IQRA-bestuur-17-18 en mail jouw CV naar info@svIQRA.nl! Heb je gesolliciteerd? Te gek. We zullen je sollicitatie bekijken en zo snel mogelijk contact met je opnemen.

2. Gesprek

Je komt gezellig bij ons op gesprek zodat we je allemaal vragen kunnen stellen.

3. Voorstel

We doen je een aanbod dat je niet kunt weigeren.

4. In dienst

Even een krabbeltje onder de vrijwilligersovereenkomst en klaar. Welkom!