Bestuur 2017-18

30 jun. 2017 12:35:00

Bestuur 2017-18

Wat je zegt dat je doet

Je organiseert evenementen die honderden jongeren inspireren, activeren en transformeren.

Wat je echt doet

• Samen met jouw bestuur schrijf je een geweldig jaarplan met waanzinnig leuke evenementen.
  • Vervolgens werk je voor de realisering van het jaarplan
  • Je neemt je mede-bestuursleden mee in al jouw plannen en maakt hen iedere dag een beetje beter.
  • Je ontvangt leiderschapstrainingen en unieke kansen om onze leden te vertegenwoordigen bij bedrijven

Hoe je dat aanpakt

• Tot september nemen we de tijd om met elkaar kennis te maken, alvast na te denken over het jaarplan
  • In oktober gaan we een weekendje weg om kennis te maken met elkaar en samen het jaarplan te schrijven
  • Vanaf oktober doen we ons best om het jaarplan te realiseren

Onze sollicitatieprocedure

“Een wat? Een procedure?” Ja, we weten ’t, wij houden er ook niet van. Hebben we gelukkig ook niet zoveel. Maar aangezien nieuwe bestuursleden werven best wel heul erg superbelangrijk is hebben we toch een manier bedacht om dit écht goed te doen. Komt ‘ie:

1. Solliciteer

Vul het sollicitatieformulier in: http://tinyurl.com/IQRA-bestuur-17-18 en mail jouw CV naar info@svIQRA.nl! Heb je gesolliciteerd? Te gek. We zullen je sollicitatie bekijken en zo snel mogelijk contact met je opnemen.

2. Gesprek

Je komt gezellig bij ons op gesprek zodat we je allemaal moeilijke vragen kunnen stellen.

3. Voorstel

We doen je een aanbod dat je niet kunt weigeren.

4. In dienst

Even een krabbeltje onder de vrijwilligersovereenkomst en klaar. Welkom!