Bestuursreis-Londen

3 jul. 2018 08:00:00
Tot
5 jul. 2018 21:00:00

Ben jij geïnteresseerd in een bestuursjaar bij studentenvereniging IQRA? Dan hebben we goed nieuws: speciaal voor onze vrouwelijke potentiële bestuursleden organiseren we een supergezellige Londenreis! Samen met de huidige bestuursleden zal je 3 gezellige dagen hebben waarin je nieuwe contacten legt, veel van Londen ziet én meer leert over wat het betekent om bij IQRA bestuurslid te zijn.

Van dinsdag 3 tot donderdag 5 juli 2018 zullen we in London verblijven. De drie dagen zullen gevuld zijn met een afwisseling van leerzame en gezellige uitjes. Wij hebben de leukste plekjes uitgezocht, zodat het een onvergetelijke reis zal worden! Het specifieke programma wordt later bekend gemaakt.

Voor slechts 40 euro kan je al met ons mee!

De prijs is inclusief:

• Vliegreis Amsterdam-London (Luton)

• Bus en/of treinreis naar het appartement

• 2 nachten in het appartement

• Oystercard inclusief 15 euro tegoed, zodat je in Londen van het openbaar vervoer gebruik kan maken

• Één diner op kosten van IQRA

Verblijf

We verblijven met een klein gezelschap in een appartement in hartje Londen. Het is namelijk 100 meter van de metro, en dichtbij eetplekjes, winkels en bekende hotspots. Bovendien is het verblijf op 5 minuten loopafstand van de East London Mosque!

Wat ga je als IQRA bestuurslid doen?

• Je stelt een jaarplan op met jouw bestuur.
  • Je bent de voorzitter van een commissie.
  • Samen met jouw commissie organiseer je evenementen die een verschil maken voor IQRA-leden, studenten, vluchtelingen en andere groepen in Rotterdam.
  • Wekelijks ben je 4 tot 8 uur kwijt.

Wat biedt IQRA?

Wij geven jouw de organisatorische en financiële middelen om geweldige evenementen te organiseren. Als bestuurslid vergroot je jouw netwerk, doe je ervaring op die door werkgevers gewaardeerd wordt en maak je onze campus en stad een betere plek.

Aanmelding

Zie je jezelf al in dat vliegtuig naar Londen zitten? Lees dan hier meer over het bestuur en stuur jouw cv naar info@sviqra.nl.