SV IQRA zoekt nieuw talent

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Vanaf
28 sep. 2018 12:00:00
Tot
31 okt. 2018 12:00:00
Locatie
Erasmus Universiteit Rotterdam

SV IQRA zoekt nieuw talent

SV IQRA zoekt nieuw talent

Voor studiejaar 2018-2019 zoekt SV IQRA studenten die als bestuurslid of commissielid mee willen helpen met het organiseren van de eerste IQRA UniPrep.

De IQRA UniPrep is een evenement waarbij 5-HAVO en 6-VWO scholieren, voornamelijk met een niet-westerse achtergrond, worden voorbereid op het studeren aan de universiteit. Door middel van minicolleges omtrent verschillende opleidingen en rondleidingen op de Erasmus Universiteit komen ze meer te weten over hoe het studeren aan de universiteit echt is. 

Naast een leerzame dag, zal het zeker ook een gezellige aangelegenheid worden met foodstands, entertainment en kraampjes. Iets wat zowel voor de scholieren als voor familie, vrienden en kennissen een onvergetelijke dag moet worden!

Help jij ons mee een steentje bij te dragen aan het succes van een ander? 

Wat vragen wij van jou?

  • Je gelooft dat SV IQRA in Rotterdam nog veel meer kan en moet bereiken.
  • Je bent als bestuurslid bereid 4 tot 8 uur per week in te zetten voor SV IQRA en UniPrep en als commissielid 4 tot 6 uur. 
  • Je wil naast jouw studie iets zinvols ondernemen en bent niet bang te groeien als persoon.

Wat zijn de voordelen voor jou?

  • Je draagt bij aan het organiseren van een mooi evenement en ontwikkelt daarbij verschillende skills zoals organiseren en samenwerken.  
  • Je leert veel nieuwe mensen kennen en kunt op deze manier je netwerk uitbreiden. 
  • Gezelligheid! Dit jaar vormen wij geen commissies, maar zijn wij een grote groep. Een team, een taak!

Als bestuurs- of commissielid vergroot je jouw netwerk, doe je ervaring op die door werkgevers gewaardeerd wordt en maak je onze campus en stad een betere plek. Wacht dus niet langer en mail jouw cv naar info@svIQRA.nl. Wij nemen vervolgens contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze sponsoren