top of page
Sustainability Event
Sustainability Event

Fri, Nov 25

|

Erasmus Universiteit (Polak 2-20)

Sustainability Event

Duurzaamheid, de klimaattransitie en de stikstof crisis... Het zijn begrippen die je dagelijks voorbij ziet komen, maar wat betekent duurzaamheid voor jou? Ben jij benieuwd naar een islamitisch perspectief op duurzaamheid en wil jij je laten inspireren? Meld je dan aan voor dit event!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Time & Location

Nov 25, 2022, 5:00 PM – 7:00 PM

Erasmus Universiteit (Polak 2-20), 3062 PA Rotterdam, Netherlands

About the event

Assalamou Alaikoum,

Sustainability - een islamitische kijk op een mooiere wereld.

Duurzaamheid, de klimaattransitie en de stikstof crisis... Het zijn begrippen die je dagelijks voorbij ziet komen, maar wat betekent duurzaamheid voor jou? Ben jij benieuwd naar een islamitisch perspectief op duurzaamheid en wil jij je laten inspireren? Meld je dan aan voor dit event! Op vrijdag 25 november gaan we het gesprek aan met elkaar en twee gastsprekers, Mohammad Reza Azizi en Laura de Vries. Het event vindt plaats van 17:00 - 19:00 op de Erasmus Universiteit Rotterdam in Polak Building, 2-20.

Mohammad Reza Azizi is klimaatambassadeur van de Toekomst bij het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Daarnaast is hij bezig met de MSc Governance of Sustainability.

Laura de Vries is bestuurslid bij de Jonge Klimaatbeweging en is Alliantie Coordinator SDG 13: Climate Action. Verder is ze European Climate Pact Ambassador bij de Europese Commissie.

Share this event

bottom of page