Lid worden?

Word lid bij IQRA

Waarom lid worden?

Vanwege onze kernwaarden:

1. Goddelijkheid nastreven: Ons geloof draagt ons op tot Goddelijkheid (universele principes als schoonheid, rechtvaaridigheid, en genade) uit te nodigen, het slechte af te raden en getuigenis te bieden omtrent de mensheid voor God. IQRA zet zich daarom lokaal in voor gelijke kansen, gelijke behandeling en goede nabuurschap.
  2. Dichtbij verbinden: Onze Rotterdamse DNA spoort ons aan mensen op campus en in de stad met elkaar op basis van universele principes te verbinden. Zo nemen wij lokaal onze verantwoordelijkheid, want verbinding -en heling- is nodig in een gebroken wereld.
  3. Persoonlijke ontwikkeling: De studietijd is een tijd van identiteitsvorming. IQRA biedt geborgenheid en ondersteuning, zodat jonge moslims hun cultureel-religieuze identiteit kunnen vormen op een wijze die volgens hen prima past bij hun Nederlandse identiteit.

Onze lidmaatschapssoorten

• Lid: Erasmusstudenten kunnen gratis lid worden en krijgen toegang tot al onze evenementen (behalve Alumni- en andere speciale events).
  • Donateur: Vind je dat we waardevolle evenementen organiseren en wil je ons steunen en toegang krijgen tot al onze reguliere evenementen? Word dan voor €19,- per collegejaar donateur van IQRA!

Hoe kan ik opzeggen?

1. Stuur een e-mail naar info@svIQRA.nl
  2. als we de ledencontributie nog niet geïncasseerd hebben, dan zullen we dit ook niet doen (we vragen je dan wel om een vergoeding voor evenementen die je hebt bijgewoond)
  3. als we de ledencontributie reeds hebben geïncasseerd, dan loopt jouw lidmaatschap door tot einde van het academisch collegejaar.
Lidmaatschapstype