top of page
Website Sollicitatie pagina 1.png

Word nu bestuurslid!

Wil jij naast je studie bijdragen aan de moslim studentengemeenschap op campus en omgeving? Heb jij affiniteit met het maken van strategische beslissingen en werk jij goed in een team? Wil jij je ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak? Solliciteer dan nu als bestuurslid bij sv IQRA!

Swipe en lees meer over de bestuursfuncties!

Dark Rocks

Voorzitter

  • Sterke leiderschapskwaliteiten en organisatorische vaardigheden.

  • Een mate van bestuurlijke sensitiviteit.

  • Affiniteit hebben met het leiden van een team en het oplossen van uitdagingen.

  • Toewijding aan de missie en waarden van de vereniging en de bereidheid om je hiervoor in te zetten.

  • 8 - 12 uur beschikbaar

  • Student aan de Erasmus Universiteit is een pré

Wij zijn op zoek naar een leider met uitstekende communicatieve vaardigheden om onze studentenvereniging te leiden. Als voorzitter ben jij het gezicht van de vereniging naar binnen en buiten. Je geeft leiding aan de vereniging en bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de organisatie. Je bent het visitekaartje van de vereniging en wordt uitgenodigd door belangrijke stakeholders als vertegenwoordiger van onze organisatie.

Herken jij jezelf in de omschrijving?

Sollicitatie knop

Deadline 26 mei

Bestuurslid 23/24, PR & Marketing manager

"Mijn bestuursfunctie heeft mij ontwikkeld op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Werken met verschillende mensen is uitdagend, maar vooral leerzaam geweest. Ik heb mijn leiderschapstijl kunnen ontwikkelen en leren omgaan met de uitdagingen die daarbij komen kijken. Daarnaast heb ik een mooi netwerk opgebouwd, Alhamdulillah."
bottom of page