Bestuursvacatures 2021-2022

Voor het collegejaar 2021/2022 is studentenvereniging IQRA op zoek naar een nieuw bestuur. Een rol als bestuurslid bij sv IQRA is divers en uniek.

Als bestuurslid ben je samen met jouw collega bestuursleden verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vereniging. Verder draag je zorg voor het opstellen en uitvoeren van het verenigingsbeleid. Bestuurslid zijn is een functie waarbij jij directe inspraak en invloed hebt en daar komt de nodige verantwoordelijkheid bij kijken.

Lijkt de positie als bestuurslid bij sv IQRA al helemaal wat voor jou, maar twijfel je nog over welke specifieke positie jij wilt bekleden binnen het bestuur? Check dan onze sociale media kanalen!

Ben jij nu al helemaal weg van een specifieke functie? Mail dan jouw CV en een korte motivatiebrief naar info@sviqra.nl (vergeet de naam van desbetreffende positie niet te vermelden in het onderwerp). De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 23, 24 en 25 juni. Let op: solliciteren kan tot 22 juni om 12:00 uur.

Kopie_van_Aankondigingspost_bestuurswerving_1.png