Commissie Educatie 🤓📚
Als lid van Commissie Educatie organiseer je verschillende educatieve activiteiten en workshops. Ook kan je bijdragen aan het organiseren van islamitische lezingen over verschillende relevante (sociale) onderwerpen. Vind jij het leuk om je medestudenten (islamitische of academische) kennis bij te brengen en hier zelf invulling in te geven? Wordt dan snel lid van Commissie Educatie!

Commissie Activiteiten 🎬🙌🏻
Ben jij altijd al de persoon geweest die het op zich neemt om verschillende (vrienden/familie)evenementen op en top te organiseren? De Commissie Activiteiten heeft jou nodig! In deze commissie staat binding binnen SV Iqra centraal. Jij kan zorgen dat deze binding sterker dan ooit wordt door de gezelligste en tofste activiteiten te organiseren! Denk aan een Movie Night of High Tea en veel meer andere gezelligheden. Heb jij de nodige organisatorische skills en de juiste portie gezelligheid en creativiteit? Twijfel dan niet en solliciteer direct!

Commissie Liefdadigheid 🤲🏻💰
Wil jij je inzetten voor de mensen die het minder hebben en tegelijkertijd ook makkelijk beloningen ontvangen van Allah subhana wa ta'alla? Dan is de commissie Liefdadigheid precies wat je zoekt. Haal samen met je commissieleden zo veel mogelijk geld/materiaal op als Sadaqah (liefdadigheden) voor degenen die het minder hebben in het binnen- en buitenland! Bovendien heb jij de eer om het grootste en belangrijkste event van het Iqra collegejaar te organiseren; de Jaarlijkse Iftar in de Ramadanmaand. Klinkt dit je als Koran in de oren? Schrijf je snel in voor Commissie Liefdadigheid!

Commissie Promotie 📅📢
Komt dat zien, komt dat zien! In deze tijd is het (online) promoten van de studentenvereniging en haar activiteiten onmisbaar. Als commissielid Promotie kun jij samen met de andere commissies SV Iqra op de kaart zetten dit collegejaar! Kun jij goed je weg vinden in de online omgevingen en ben jij creatief in het schrijven van promotieteksten of het ontwerpen van flyers en posters of in het filmen en bewerken van promotiefilmpjes? Let us know, we need you!

Vrouwencommissie 💃🏻🧕🏻
Vrouwen binnen Iqra zijn er voor elkaar als zusters, no matter what. De Vrouwencommissie zal hier nog veel meer diepte in kunnen geven. Als commissielid van deze ladies-only Commissie kan je gezelligheden, lezingen en verschillende andere activiteiten organiseren voor alle vrouwelijke leden! Voor vrouwen, door vrouwen. Wil jij bijdragen aan een extra leuk collegejaar voor jou en andere vrouwen? Mis deze kans niet en geef je snel op voor deze speciale commissie en maak misschien vrienden voor het leven!

International Committee (onder voorbehoud/with reservation) 🌍🤝🏻
Are you an international student at Erasmus University Rotterdam and are you Muslim or do you have affinity with Islam? Our new International Committee is the perfect match for you! This diverse committee is led by internationals and its main focus will be on the  (muslim) international community at Erasmus University Rotterdam. Are you able to combine your studies with SV Iqra and do you have organisational skills? Join the new International Committee and be the first to benefit of this unique experience!