Reünisten

Voor € 19,- per jaar behouden alumni het recht om de maandelijkse ChaiTea's te bezoeken. Daarnaast mogen alumni alle namens de vereniging georganiseerde symposia (tegen gereduceerd tarief) bijwonen. Speciaal voor alumni wordt er iedere tweeënhalf jaar een Alumnidag georganiseerd. Hier wordt een deel van de alumnicontributie voor gereserveerd. Voor alle overige activiteiten en de Algemene Leden Vergadering kunnen alumni worden uitgenodigd door het bestuur.

Indien u geïnteresseerd bent in het alumnuslidmaatschap en betrokken wil blijven bij IQRA, kunt u onderstaand formulier downloaden, invullen en opsturen naar IQRA (zie contact). Graag ontvangen wij het inschrijfformulier per post in verband met de geldigheid van de machtiging.

Het lidmaatschap loopt van 1 september tot en met 31 augustus. Het is te allen tijde mogelijk alumnus te worden.

U kunt het aanmeldformulier hier downloaden.