Islamitisch - Academisch - Rotterdams

Wij zijn een door de Islam geïnspireerde studentenvereniging met een emancipatoire missie. Wij vormen een springplank voor mensen die honderden jongeren willen helpen met het benutten van hun volledig potentieel. Dit doen wij door evenementen te organiseren die inspireren, activeren en transformeren. Wij creeëren kansen en zetten ons in voor een beter Nederland. Wij zijn SV IQRA!

Lidmaatschap


De eerste week van het collegejaar is alweer voorbij en dit is natuurlijk niet de gezelligste wijze om jouw collegejaar te starten. Gelukkig kan jij daar zelf verandering in brengen! Stel jezelf de volgende vragen: Ben ik moslim of heb ik affiniteit met de islam? Wil ik mijn studententijd een stuk educatiever en gezelliger maken? Ben ik EUR-student? Als je drie keer "ja" hebt geantwoord, dan is onze boodschap heel simpel: word lid van sv IQRA! Lid zijn is geheel gratis!

  • Dankzij jouw lidmaatschap neemt de universiteit onze stem serieus. Zodat wij ons beter kunnen inzetten voor moslimstudenten aan de EUR.
  • Lidmaatschap geeft toegang tot onze activiteiten.

  • Lidmaatschap is gratis!

    

Commissies


Wil jij dit collegejaar onvergetelijk maken voor honderden studenten in Rotterdam? Dit klinkt onmogelijk, maar het is zeker mogelijk met jouw hulp! Als commissielid bij sv IQRA kan jij jouw bijdrage leveren aan het organiseren en/of promoten van verschillende activiteiten, lezingen en gezelligheden, met een islamitische grondslag.


Agenda

Geen aanstaande evenementen