top of page

Word Teamlid

1

Moslimgemeenschap

Draag bij aan de religieuze ontwikkeling van moslimstudenten door de organisatie van inspirerende evenementen en het vergroten van ons bereik. Hiermee stimuleer je de betrokkenheid van studenten bij hun geloof en help je hen op hun spirituele pad.

2

Community

Word deel van een hechte gemeenschap van moslimstudenten door je aan te sluiten bij ons netwerk. Hier ontmoet je actieve moslimstudenten van verschillende studentenverenigingen uit heel Nederland en bouw je samen aan een sterke gemeenschap.

3

Ontwikkeling

Als teamlid heb je de mogelijkheid om van anderen te leren en hun kennis en vaardigheden te benutten om jezelf verder te ontwikkelen op professioneel, academisch en islamitisch vlak. Daarnaast kun je als teamlid ook bijdragen aan de ontwikkeling van anderen door je kennis en ervaring te delen en samen te werken aan gemeenschappelijke doelen.

Word actief lid van deze prachtige studentenvereniging!

Ervaringen

Teamlid | International team

"Een goede balans tussen studeren, islam en socializen. Het zijn van een iqra teamlid heeft me niet alleen veel kennis opgeleverd maar ook leuke connecties en ik heb vaardigheden geleerd die ik niet op mijn studie leer."
pexels-engin-akyurt-2104856.jpg

Aanmeldingsformulier

Ik wil mij als teamlid aanmelden voor:
Mijn eerste voorkeur gaat uit naar:
Mijn tweede voorkeur gaat uit naar:
Hoe ben je op de vacature gekomen?
Bedankt voor je interesse!
bottom of page