top of page

Teams studiejaar 2023-2024

Voor het studiejaar 2023-2024 kun je hieronder een overzicht vinden van de teams waarvoor je kan solliciteren. Bij elk team werk je in een klein team-verband en heeft elk team een bestuurslid als voorzitter. De aangegeven tijdsbelasting is een indicatie en kan bestaan uit meetings, organisatiewerk, het benaderen van sprekers, aanwezigheid bij evenementen en teamdagen.

wizdan-zacky-fauzan-VfC8sXV51jo-unsplash.jpg

Team Sadaqah

2-4 uur per week | 4 leden (VOL)

WhatsApp Image 2023-09-10 at 12.49.39.jpeg

Team Vrouwen

2-4 uur per week | 4 leden (VOL)

WhatsApp Image 2023-09-10 at 12.45.31.jpeg

Team Educatief

2-6 uur per week | 4 leden

Merch.png

Team Marketing

2-6 uur per week | 6 leden

Af

Team Activiteiten

2-6 uur per week | 4 leden (VOL)

daniel-agudelo-jVpvSDAjvOA-unsplash.jpg

Team Acquisities

2-6 uur per week | 4 leden

Ervaringen

Teamlid | International team

"Een goede balans tussen studeren, islam en socializen. Het zijn van een iqra teamlid heeft me niet alleen veel kennis opgeleverd maar ook leuke connecties en ik heb vaardigheden geleerd die ik niet op mijn studie leer."

Word Teamlid

1

Moslimgemeenschap

Draag bij aan de religieuze ontwikkeling van moslimstudenten door de organisatie van inspirerende evenementen en het vergroten van ons bereik. Hiermee stimuleer je de betrokkenheid van studenten bij hun geloof en help je hen op hun spirituele pad.

2

Community

Word deel van een hechte gemeenschap van moslimstudenten door je aan te sluiten bij ons netwerk. Hier ontmoet je actieve moslimstudenten van verschillende studentenverenigingen uit heel Nederland en bouw je samen aan een sterke gemeenschap.

3

Ontwikkeling

Als teamlid heb je de mogelijkheid om van anderen te leren en hun kennis en vaardigheden te benutten om jezelf verder te ontwikkelen op professioneel, academisch en islamitisch vlak. Daarnaast kun je als teamlid ook bijdragen aan de ontwikkeling van anderen door je kennis en ervaring te delen en samen te werken aan gemeenschappelijke doelen.

Word actief lid van deze prachtige studentenvereniging!

Sollicitatieprocedure

Bevestiging 

Vrijwel direct na het indienen van jouw solliciatie ontvang je een bevestiging via de mail. 

Uitnodiging

Binnen 2 weken ontvang je van ons een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. 

Gesprek

Het geplande kennismakings- gesprek zal plaatsvinden op de campus en heeft tot doel om te onderzoeken welke ver-wachtingen we wederzijds hebben.

Welkom

Zodra je als teamlid wordt geaccepteerd, ontvang je een welkomstmail waarin we je hartelijk verwelkomen bij het SV IQRA-team voor het jaar 2023-2024.

Besluit

Na de beoordeling (1 week) ontvang je per e-mail een bevestiging met betrekking tot het team waarin je geplaatst zult worden.

Beoordeling

Na het gesprek zal het bestuur beoordelen aan welk team je kunt worden toegewezen

Bonussen als teamlid

Bij SV IQRA hechten we veel waarde aan onze teamleden en hun inzet en motivatie worden sterk gewaardeerd. Als blijk van erkenning voor hun prestaties, stellen we verschillende bonussen beschikbaar voor jou als teamlid, zodat je ten volle kunt profiteren van je teamlidmaatschap.

Premium lidmaatschap

Geniet van diverse voordelen bij onze partners.

Events

Geniet van gratis evenementen bij sv IQRA.

Team

Geniet van  een fijne teamsfeer, diverse workshops, teamdagen en uitjes.

bottom of page